Οριζοντιο menu

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Video Αντρικο Καστελλα-Παννεαπολικος:1-0(2012)
Video junior Arsenal 3-Παννεαπολικος:1-4 Προημιτελικος(20-5-12)
Video pro-junior Ν.Ευγενειας-Παννεαπολικος:1-0(5-5-12)
Video junior Αμφιαλη-Παννεαπολικος:1-2(13-5-12)

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Arsenal 3 -Παννεαπολικος:1-4(προημιτελικος)

Junior:Με μια πειστικη εμφανιση τα μικρα κερδισαν 4-1 την ομαδα της Arsenal 3 και περασαν στον ημιτελικο του πρωταθληματος οπου θα αντιμετωπισουν την Arsenal 2.Απο την αρχη του αγωνα μπηκαν πολυ δυνατα και δεν αφησαν κανενα περιθωριο στους αντιπαλους να πιστεψουν οτι ειναι καλυτεροι και μπορει να κερδισουν κατι απο αυτο το παιχνιδι.Για να μπει ομως το νερο στο αυλακι επρεπε να περασουν 15 λεπτα μιας και μεχρι τοτε η μπαλλα δεν εμπαινε στα διχτυα.Σε διαστημα 10 λεπτων το 0-0 εγινε 3-0 και καπου εκει φανηκε οτι τελειωσαν ολα.Τα γολ τα πετυχαν οι Καστης (2) και Τσιγκολης.Πριν το τελος του ημιχρονου οι αντιπαλοι μειωσαν σε 3-1 και εδωσαν νεο ενδιαφερον στο παιχνιδι.Στο δευτερο ημιχρονο οι μικροι συνεχισαν στον ιδιο ρυθμο παρα τις πολλες αλλαγες και κλειδωσαν το παιχνιδι με ενα ωραιο γκολ του Χατζηαλεξανδρου, οποιος πηρε την μπαλλα εξω απο την περιοχη μας και αφου περασε οποιον τον μαρκαρε,με σουτ εξω απο την περιοχη εστειλε την μπαλλα στην δεξια γωνια του ανημπορου να αντιδρασει τερματοφυλακα.
   Ιωακειμιδης Σ.,Τσιλης Θ.,Ραγκουσης Α.,Καπλανιδης Δ.,Πεττας Γ.,Μπουλιαρης Η.,Καστης Σ. Γκολεμης Ο.,Χατζηαλεξανδρου Ι.,Καραιτζογλου Ρ.,Θεολογιτης Ι.,Μουρατογλου Μ.,Τσολιας Δ.,Τσιγκολης Κ.
Σκορερ: Καστης (2),Τσιγκολης,Χατζηαλεξανδρου.

ΑΕ Περαματος-Παννεαπολικος:0-3 (α.α)

Pro-junior:Για δευτερη φορα φετος τα μικρα περασαν στα play off μετα την νικη που πηραν στα χαρτια.Ο λογος που εγινε αυτο ειναι οτι οι αντιπαλοι ουδεποτε ειχαν πιστοποιητικα ταυτοποιημενα το οποιο δεν θα μας ενοχλουσε και θα γινοταν το παιχνιδι εαν δεν ειχαν φερει οχτω παιδια γεννημενα το 2001 σε αγωνα οπου οι ηλικιες που παιζουν ειναι του 2003 και του 2004.Μαλιστα το κορυφαιο που ακουσαμε ηταν οτι τους κανουν χαρη και δεν τους ελεγχουν και τους αφηνουν να παιζουν με πιο μεγαλα παιδια.Οταν τους ρωτησαμε τι θα γινει στην περιπτωση που καποιο παιδι μεγαλυτερο χτυπησει πανω σε καποια φαση ενα μικροτερο λογω διαφορας δυναμης και αναπτυξης που οπως ειναι φυσιολογικο υπαρχει,μας απαντησαν ....εεεεεε!!!!τι να κανουμε αυτα γινονται!!!!!!!!Τα συμπερασματα δικα σας.......

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παννεαπολικος-Αμφιαλη:2-1

Junior:Πολυ πιο ευκολα απο οτι δειχνει το τελικο σκορ κερδισε η ομαδα μας την Αμφιαλη.Το παιχνιδι ηταν ενας μονολογος των μικρων.Υπαιτιος για την μικρη διασταση του σκορ ειναι ο αντιπαλος τερματοφυλακας ο οποιος σε τουλαχιστον εξι περιπτωσεις απεσωβησε το μοιραιο για την ομαδα του.Το παιχνιδι απεκτησε πιο αγρια ομορφια οταν η Αμφιαλη κοντρα στην ροη του αγωνα προηγηθηκε.Τα παιδια ομως με συνεχιση πιεση και με πεισμα καταφεραν να γυρισουν το παιχνιδι στο δευτερο ημιχρονο με δυο γκολ του Καστη.Με αυτη την νικη οι μικροι μπηκαν στα play off και θα αντιμετωπισουν την Κυριακη  το απογευμα στον προημιτελικο την Arsenal.
  Ιωακειμιδης Σ.,Τσιλης Θ.,Ραγκουσης Α.,Καπλανιδης Δ.,Καστης Σ. Γκολεμης Ο.,Χατζηαλεξανδρου Ι.,Ρενιερης Ν.,Θεολογιτης Ι.,Τσιγκολης Κ.,Τσολιας Δ.
Σκορερ:Καστης(2)

Εθνικος-Παννεαπολικος:2-2

Pro-junior:Για ενα ακομα παιχνιδι οι μικροι προσφερουν συγκινησεις και κανουν χαρουμενους τους αντιπαλους τους.Ενω ηταν καλυτεροι απο τους αντιπαλους καταφεραν να βρεθουν πισω στο σκορ παλι απο ευγενικη χορηγια.Μεχρι να ληξει το ημιχρονο καταφεραν να γυρισουν το παιχνιδι με δυο γκολ του Ρενιερη και να αποκαταστησουν την ταξη μεχρι εκεινη την στιγμη.Στο δευτερο ημιχρονο εχασαν πληθος ευκαιριων για να διευρηνουν το σκορ αλλα αστοχουσαν στην τελικη προσπαθεια.Τελικα η μπαλα τους τιμωρησε και στην τελευταια φαση του αγωνα ισοφαριστηκαν.
   Τσιλης Θ.,Τσιλης Π.,Ρενιερης Σ.,Σαμπος Α.,Τσολιας Δ.,Τζιας Ν.,Ραγκουσης Α.,Καπλανιδης Σ.,Γκολεμης Ο.,Μελας Δ.,Μελιδης Κ.
Σκορερ:Ρενιερης(2)

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Παννεαπολικος-ΑΕ Περαματος:2-0

Προπαιδικο:Τα παιδια ηταν απλα καταπληκτικα!Πραγματοποιησαν μια απο τις καλυτερες εμφανισεις τους και κερδισαν ανετα με σκορ 2-0 την ομαδα της ΑΕ Περαματος.Αν θα επρεπε να ξεχωρισουμε καποιον απο αυτο το παιχνιδι ειναι τον Καστη Σ. ο οποιος εκανε αμετρητα χιλιομετρα και κερδισε σχεδον ολες τις μονομαχιες στο κεντρο του γηπεδου.Πρεπει επισης να αναφερουμε την πολυ καλη δουλεια που εκανε και ο Σαμιος βοηθωντας την ομαδα στην αναπτυξη του παιχνιδιου.Το σκορ ανοιξε ο Τσιμογιαννης Α. οταν μετα απο πολυ ωραια προσπαθεια απο τα δεξια του Τσιγκολη Γ. και την σεντρα που πραγματοποιησε την καταλληλη στιγμη πλασαρε σε κενο τερμα.Οι ομαδα συνεχισε να χανει ευκαιριες για να κλειδωσει το ματς αλλα οι παικτες μας ηταν αστοχοι και επιπολαιοι στην τελικη προσπαθεια.Καπως ετσι τελειωσε το πρωτο ημιχρονο.Στον ιδιο ρυθμο κυλισε και το δευτερο.Τελικα με ενα γκολ του Ζημινοπουλου με σουτ εξω απο την περιοχη κλειδωσε το ματς.
 Ζημινόπουλος, Κωνσταντινίδης, Επιτροπάκης, Χασάπης, Γερονάτσιος, Σάμιος, Καστής, Τσιγκόλης, Καρατζόγλου Σ., Γεωργαντζέλης, Τσιμογιάννης
Αλλαγες: Καρατζόγλου Ρ., Δικαιόπουλος,Χαμος,ΣτρουσοπουλοςΧατζηαλεξανδρου

Fair Play-Παννεαπολικος:2-2

Pro-junior:Ενα πολυ ωραιο παιχνιδι πραγματοποιηθηκε στα γηπεδα του Σαλπεα μεταξυ της ομαδας μας και του Fair Play.Το τελικο αποτελεσμα ηταν 2-2 αλλα αδικει την ομαδα μας μιας και ηταν καλυτερη σε ολη την διαρκεια του αγωνα και εχασαν αρκετες ευκαιριες για να μπορεσουν να κερδισουν ανετα το παιχνιδι.Και τα δυο γκολ που πετυχε η αντιπαλη ομαδα ηταν ευγενικη χορηγια των μικρων.MVP του αγωνα ηταν ο Τζιας Νεοκλης μιας και ηταν ο παικτης που πετυχε τα δυο τερματα της ομαδα μας.
  Τσιλης Θ.,Τσιλης Π.,Ρενιερης Σ.,Σαμπος Α.,Τσολιας Δ.,Τζιας Ν.,Τσαντουλης Δ.,Ραγκουσης Α.,Καπλανιδης Σ.,Γκολεμης Ο.,Μελας Δ.,Μελιδης Κ.,Χατζηευαγγελου Β.
Σκορερ: Τζιας Ν (2)

Παννεαπολικος-Fair Play:6-1

Junior:Οι ομαδα μας πραγματοποιησε ενα πολυ καλο παιχνιδι και με αξονες τους Καστη,Καραιτζογλου και Θεολογιτη κερδισε ευκολα την ομαδα του Fair Play με σκορ 6-1.Αυτος ομως που αλλαξε την ροη του αγωνα ηταν ο Ρενιερης Ν. εισερχομενος απο τον παγκο πετυχαινοντας το πρωτο τερμα και δινοντας ασιστ στο δευτερο γκολ στον Καστη σε κενο τερμα.Απο εκει και επειτα η αντιπαλη ομαδα δεν μπορεσε να αντιδρασει και το παιχνιδι πηρε τον φυσιολογικο του δρομο βαση της εικονας που παρουσιασαν οι δυο ομαδες. Υστερα απο αυτη την νικη αν οι μικροι κερδισουν το τελευταιο παιχνιδι με την Αμφιαλη θα περασουν στα play off και θα περιμενουν τα αποτελεσματα του αλλου ομιλου για να δουν με ποιον θα παιξουν.
  Ιωακειμιδης Σ.,Τσιλης Θ.,Ραγκουσης Α.,Καπλανιδης Δ.,Πεττας Γ.,Μπουλιαρης Η.,Καστης Σ. Γκολεμης Ο.,Χατζηαλεξανδρου Ι.,Γιαννουλης Α.,Ρενιερης Σ.,Ρενιερης Ν.,Καραιτζογλου Ρ.,Θεολογιτης Ι.
Σκορερ: Ρενιερης Ν.,Καστης Σ.,Καραιτζογλου Ρ.,Πεττας Ι.,Θεολογιτης Ι.,Καπλανιδης Δ.